COSY FOOD CORNER

COSY FOOD CORNER Cfc blue is the color

order food online

Recentreview


3,5 stars out of 1122 reviews
7 apr 2020 at 12:21 Eten was vroeger geleverd dan aangegeven op de foodtrakker en heel vriendelijke bezorger top
5 apr 2020 at 19:19 #De bezorgtijd was half uur vroeger! #Supervriendelijk # In deze Corona tijd met de maatregelen in acht genomen (veilige afstand en wachten tot ik der bestelling genomen had) #Superlekker! #Ruime keuze #Echte aanrader!
5 apr 2020 at 0:08 Da Was heel lekker zoals altijd
4 apr 2020 at 20:19 Eten was goed maar heeft wel een beetje geduurd :/
4 apr 2020 at 8:38 We hebben 2u op ons eten moeten wachten. Dat is niet erg in coronatijden, maar als ze dan hun telefoon niet opnemen en niet meer zeker zijn, dat ze gaan komen en boterhammen begint te eten (kind dat honger heeft) en dan nog hamburgers eten....voelt het
3 apr 2020 at 22:51 2 u30 gewacht voor het eten, en het eten was koud. Niet goed zeer ontevreden.
3 apr 2020 at 21:52 De Taco daar zat meer frieten dan shoarma wat ik.eigenlijk meer voor de shoarma betaal.jammer. en de lever tijd was laat .
3 apr 2020 at 19:04 Super lekker en nog lekker warm geleverd.
3 apr 2020 at 10:41 De bezorging was te laat daarom koud eten!!!Sorry kan niet!!!
3 apr 2020 at 0:37 Het eten was koud ,de frieten waren ze vergeten we hebben direct gebeld ze zouden ze brengen maar heb niks gekregen dit was voor mij de laatste keer .
2 apr 2020 at 20:37 Wij hebben niet alles gekregen dat we besteld hadden. Zijn een deel vergeten. Moesten normaal 1 uur wachten tot levering en hebben uiteindelijk 1 u 45 min gewacht
2 apr 2020 at 19:48 De chicken burger was niet zoals vroeger, weet niet wat er tussen lag, soort aardappel maar viel echt tegen en was niet lekker. Jammer want de chicken burger was altijd men favoriet.