COSY FOOD CORNER

COSY FOOD CORNER Cfc blue is the color

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 846 beoordelingen
13 nov 2019 om 20:33 De bezorging was op tijd en vriendelijk en het eten was nog warm aangekomen . geen klachten.
12 nov 2019 om 23:36 Was een zeer aangename levering juist op tijd , het eten was supper lekker en warm ontvangen. alhamdouliallah bedankt.
12 nov 2019 om 11:48 Food was not good at all... asked for a sprite got a cola... first and last time to order! Wouldnt recommend..
11 nov 2019 om 17:07 Slecht 1uur en 40 min moeten wachten op het eten bij aankomst waren de frieten koud eerste en laatste keer
11 nov 2019 om 4:20 Super!! Het zou druk zijn met een wachttijd van 50 minuten maar had mijn eten in 30minuten. En warm! Double chicken burger aanrader!!!!
11 nov 2019 om 0:53 Eten was weeral nog half warm.. en dit is niet de Eerste keer dat het gebeurd hier, jammer
9 nov 2019 om 22:31 Su
9 nov 2019 om 21:53 Spijtig dat het zo lang duurde en het was koud
9 nov 2019 om 21:30 Super lekker en altijd snel geleverd
9 nov 2019 om 13:46 Eten was lekker en was ook snel doe zo verder
9 nov 2019 om 11:23 We bestellen cola maar krijgen water, we bestellen tiramisu speculaas en krijgen sneakers, we bellen en er word geen oplossing geboden. Klantenservice is duidelijk onbekend in hun woordenboek. Dit is de 3de keer fout dus laaste keer dat we besteld hebben!
7 nov 2019 om 20:26 Ik heb 2 potjes saus erbij besteld ik heb ze gewoon niet gekrege dus ik heb3€ vr niks verspild